Borderline

Jij bent uniek

Borderline is verweven met jou. Jij bent uniek. Wellicht dat je vaak in situaties terecht komt waar je totaal van slag kan zijn. En dat je je vaak onbegrepen en alleen voelt.

 

Ik, Jeroen Veldman rijinstructeur van rijschool TRENDS, heb regelmatig leerlingen met Borderline. Een aantal leerlingen hebben zeer goede begeleiding gehad om goed met Borderline om te kunnen gaan. En ja, ik hoor de verhalen hoe het is om die dagelijkse strijd te hebben met de diagnose Borderline. Ik heb al veel mogen leren van mijn leerlingen. En om die reden kan en wil ik jou op een hele goede manier helpen bij het halen van jouw rijbewijs.

Samen gaan we ervoor

Ongeacht of je nu wel of geen Borderline hebt, het doel van mij is om jou op een effectieve manier rijles te kunnen geven. Dat ik op de juiste wijze aanwijzingen aan jou geef. 

 

Rijlessen worden gegeven in reguliere vorm, dat betekent dat een deel van jouw rijles een andere leerling(e) meerijdt. Wil je liever 1-op-1 begeleiding, dan is er ook de mogelijkheid om voor privé rijlessen te kiezen. Voor meer informatie over privé rijlessen, zie: www.only-you.nlWederzijds respect

Rust, duidelijkheid, eerlijkheid en wederzijds respect zijn de belangrijkste kernwoorden tijdens jouw rijlessen. De rijleslesmethode word door mij op een juiste en effectieve manier aan jou aangeboden.