Borderline

Jij bent uniek

Borderline is verweven met jou. Jij bent uniek. Wellicht dat je vaak in situaties terecht komt waar je totaal van slag kan zijn. En dat je je vaak onbegrepen en alleen voelt.

 

Ik, Jeroen rijinstructeur van rijschool TRENDS, weet hoe het is om Borderline te hebben. Ik heb zeer goede begeleiding gehad om hier goed mee om te gaan. En ja, ik weet het hoe is om die dagelijkse strijd te hebben met mijn diagnose Borderline. En om die reden wil ik jou op een hele goede manier helpen bij het halen van jouw rijbewijs.

Samen gaan we ervoor

Ongeacht of je nu wel of geen Borderline hebt, het doel van mij is om jou op een effectieve manier rijles te kunnen geven. Dat ik op de juiste wijze aanwijzingen aan jou geef. 

 

Rijlessen worden gegeven in reguliere vorm, dat betekent dat een deel van jouw rijles een andere leerling(e) meerijdt. Wil je liever 1-op-1 begeleiding, dan is er ook de mogelijkheid om voor privé rijlessen te kiezen. Voor meer informatie over privé rijlessen, zie: www.only-you.nlWederzijds respect

Rust, duidelijkheid, eerlijkheid en wederzijds respect zijn de belangrijkste kernwoorden tijdens jouw rijlessen. De rijleslesmethode word door mij op een juiste en effectieve manier aan jou aangeboden. 

Wees welkom :)

Ik, Jeroen, wil jou welkom heten met deze aantrekkelijke aanbieding. Deze aanbieding geldt ook voor privé rijlessen van het Label Only You. Laten wij kennis met elkaar maken en laten we ontdekken wat ik voor jou kan betekenen. Neem gerust contact met mij op zodat ik jouw vragen kan beantwoorden of voor het inplannen van jouw eerste rijles. 

 

Tot ziens!


Alvast heel veel plezier toegewenst tijdens jouw rijlessen!